Jonge mensen en acne

detox biogeniDe tienerjaren zijn de jaren wanneer alles dramatisch is. Alles voelt aan als het einde van de wereld. En alsof het leven van een tiener nog niet moeilijk genoeg is, is dit ook nog eens de tijd dat puistjes opduiken. Als moeder wil je je kinderen altijd tegen alles beschermen, ongeacht hoe oud ze ook mogen zijn. En dit omvat ook dat je ze beschermt tegen de fysieke en emotionele littekenvorming van acne.

Als kinderen in de tienerjaren terechtkomen, en de pubertijd ingaan, raken hun hormonen in de war. Hun veranderende hormoonspiegels in combinatie met de acne-veroorzakende bacteriën, die zich normaal gesproken op de huid bevinden, veroorzaken die vreselijke acne. En het lijkt erop dat acne bijna altijd uitbreekt op die momenten dat je er geweldig en mooi uit wilt zien. We hebben het over acne die net een dag voor het eindejaarsfeest, afstudeerfeest, een partijtje en andere belangrijke gelegenheden voor tieners uitbreekt.

In de huidstudio, hebben we speciale behandelingen voor jeugdacne. Deze behandelingen zijn iets milder en bestaan voornamelijk uit het reinigen van de huid. Indien de acne extreem is, sturen we onze clienten door naar de dermatoloog.

Onze specialistes hebben allen de Acne specialisatie van de Anbos gevolgd.

Link naar de webshop

Maak een afspraak met huidstudio Harlingen

Bekijk onze virtuele rondleiding Virtuele rondleiding Bekijk ons pand van binnen via de 360graden foto's Begane grond Eerste verdieping
Wist u dat:

Je een ooglidcorrectie kunt doen zonder te hoeven snijden dankzij de nieuwste technieken van de PlexR Plasmalift

Lees meer >>