Advanced Ultimate Skincare

Ultimate Skincare Cryoderm is een nieuw huidverzorgingsapparaat dat behandelingen biedt die 'verder gaan' dan de reguliere schoonheidsverzorging. Door o.a. microdermabrasie en mesotherapie systeem zonder naalden, gecombineerd met hooggeconcentreerde ampullen zijn de behandelingen met name geschikt voor de volgende huidproblemen:

acne littekens, comedonen, vette huid, grove huidstructuur, grove-, verwijde poriën, een gedehydrateerde huid, een vermoeide en vale huid, rimpels en fijne lijntjes, verslapte huid, huidverkleuringen, zonbeschadigde huid, pigmentatievlekken, cellulitis en striae

Microdermabrasie

Dit is een methode voor de verjonging van de huid waarbij geen gebruik wordt gemaakt van kristallen, mechanische peeling, chemische stoffen of laser. Het systeem zorgt voor een veilige en gecontroleerde verwijdering van de hoornlaag, op een veel minder agressieve manier dan de op kristallen gebaseerde behandelingen. Er zijn 3 verschillende diamanten opzetstukken, waardoor de behandeling geschikt is voor alle huidtypes en huidoppervlakten, ongeacht het gevoeligheidsniveau.

Thermotherapie

Dit is een behandeling met een warme schijf die wordt gebruikt op het oppervlak van de huid om de poriën te openen
 en de huid voor te bereiden op de behandeling. De bloedsomloop en het opnameproces van de huid worden verbeterd, waardoor vitale voedingsstoffen die binnen de esthetische mesotherapie worden gebruikt, beter opgenomen kunnen worden.

Ultrasound

Het Ultra Sound opzetstuk gebruikt ultrasone trillingen met een frequentie van 300 miljoen keer per seconde. Deze ultra geluidsgolf stimuleert het huidweefsel en verbetert de permeabiliteit van het celmembraan. Ook deze behandeling vermindert fijne lijntjes en rimpels. De Ultra Sound genereert wrijvingswarmte die de bloedsomloop verbeterd, de spieren ontspant en het opgeslagen vetweefsel afbreekt. Hierdoor wordt bijvoorbeeld bij de lichaamsbehandeling cellulitis verminderd. Het is een zeer effectieve behandeling bij het gebruik van verschillende actieve bestanddelen, aangezien het helpt de opname van het product tot diep in de huidlagen te stimuleren, veel dieper dan de meeste standaard galvanische systemen.

Cryotherapie

De cryotherapie wordt als laatste in de behandelprocedure uitgevoerd. Het cryotherapie opzetstuk voelt koud aan op het huidoppervlak. Doordat de huid wordt afgekoeld worden de poriën gesloten en worden de actieve werkstoffen in de behandelde gebieden ingesloten, zodat de voordelen van de producten optimaal worden benut en het maximale resultaat wordt behaald.

Mesotherapie

Esthetische mesotherapie zonder naalden, fungeert als een mechanisme die actieve bestanddelen in de huid sluist. Door gebruik van trillingen zal het celmembraan meer doorlaatbaar worden, waardoor de cel de werkzame bestanddelen beter kan absorberen.

Link naar de webshop

Maak een afspraak met huidstudio Harlingen

Bekijk onze virtuele rondleiding Virtuele rondleiding Bekijk ons pand van binnen via de 360graden foto's Begane grond Eerste verdieping
Wist u dat:

Je een ooglidcorrectie kunt doen zonder te hoeven snijden dankzij de nieuwste technieken van de PlexR Plasmalift

Lees meer >>