Beauty Defect Repair

Een mooie, gladde en jeugdige huid voor iedereen!
 
Beauty Defect Repair ( BDR ) Een nieuwe behandeling op wereldniveau!
De behandelingsresultaten zijn geweldig. De huid wordt als het ware wakker geschud. Bij een rokershuid is het resultaat spectaculair.  Bij de rimpels rond de ogen en rond de mond is het resultaat goed zichtbaar. Al na de eerste behandeling is je huid zichtbaar gladder, voller en stralender. Doe een kuur voor langdurig resultaat. De behandeling is niet alleen pijnloos, maar voelt zelfs heerlijk ontspannend. 
 
 
Hoe gaat de behandeling in zijn werk?
 
Ik begin de behandeling met een grondige reiniging van de huid. Gevolgd door een fruit- en glycolzuurpeeling. Deze verfijnt de poriën, verzacht rimpels, de verhoornde huid wordt gladder en de celdeling versnelt. Aansluitend volgt de Microdermabrasie, welke de huid nog egaler maakt. Ik vervolg met de stimulatie/ perforatie van de bovenste huidlagen met behulp van Micro Needling. Door steriele microfijne naaldjes, ontstaan er honderden onzichtbare kleine perforatiekanaaltjes in de bovenste huidlaag. Deze activeren het natuurlijke regeneratieproces van huid en haar functies.
Je stimuleert tijdens deze behandeling de aanmaak van collageen, elastine en fibroblasten. De spankracht en het weerstandsvermogen van je huid nemen toe en ze is meer in evenwicht.
 
Wanneer wordt beauty-defect-repair toegepast?
 
Om de spankracht en elasticiteit in de huid te verhogen
Om (acne)littekentjes te reduceren
Bij leeftijdgebonden rimpels en lijntjes (zoals rond de mond en ogen)
Bij een zonbeschadigde huid
Bij mimische rimpels
Bij couperose (gesprongen haarvaatjes)
Bij een droge en ruwe huid
Bij vergrote poriën en onzuivere huid
Bij een zeer gevoelige huid
Het tegengaan van ouderdoms- en pigmentvlekken

Link naar de webshop

Maak een afspraak met huidstudio Harlingen

Bekijk onze virtuele rondleiding Virtuele rondleiding Bekijk ons pand van binnen via de 360graden foto's Begane grond Eerste verdieping
Wist u dat:

Je een ooglidcorrectie kunt doen zonder te hoeven snijden dankzij de nieuwste technieken van de PlexR Plasmalift

Lees meer >>