Beauty Tec

Ervaar het zelf!
Met de BEAUTYTEC SIM, kunnen huid verbeterende behandelingen worden gegeven. Dit apparaat maakt gebruik van 2 revolutionaire technieken; het combineert ultrageluid met een gelijktijdige micromassage door innovatieve Hoogvolt. Het systeem werkt onder meer met ultrasone golven, zoals die ook voor baby echo’s gebruikt worden en die dus absoluut veilig zijn. Deze golven zorgen ervoor dat de huidcellen als het ware een beetje uit elkaar getrokken worden. Zo kunnen er werkzame stoffen van de speciaal ontwikkelde producten in de onderste huidlaag worden ingebracht, hetgeen tot een revolutionaire verbetering van de huid leidt.

Hieronder treft u een opsomming aan van de vele indicaties die door behandelingen met de BEAUTYTEC SIM kunnen worden verholpen cq. verbeterd. Daarnaast zorgen de behandelingen voor een algemene verbetering van de conditie van uw huid. De huidschade door licht wordt geminimaliseerd. Zelfs bij verbrandingslittekens, striae en zwangerschapsstriemen kunnen er met de BEAUTYTEC SIM prachtige resultaten worden bereikt. Vaak kan er al bij de eerste behandeling een duidelijk resultaat worden behaald. Voor een lang aanhoudend resultaat wordt u echter aangeraden een kuurbehandeling te nemen. De behandelingen zijn heerlijk ontspannend. Ervaar het zelf en zie het resultaat.

Voor succesvolle behandeling van o.a. :
Acne, Rimpels, Littekens, Vochtarme huid, Wallen onder en vele andere huidproblemen.

De voordelen op een rijtje

  • succesvolle behandeling bij vele verschillende indicaties
  • langdurige huidverbetering
  • insluizen van hoogwaardige werkzame stoffen voor een direct resultaat
  • aangename behandeling

Link naar de webshop

Maak een afspraak met huidstudio Harlingen

Bekijk onze virtuele rondleiding Virtuele rondleiding Bekijk ons pand van binnen via de 360graden foto's Begane grond Eerste verdieping
Wist u dat:

Je een ooglidcorrectie kunt doen zonder te hoeven snijden dankzij de nieuwste technieken van de PlexR Plasmalift

Lees meer >>