Brazilian Wax

Net zo goed als dat je kapsel onderhevig is aan modetrends, is je haar down under dat ook. Kwamen we in de jaren '70 nog weg met een fijne bouvier in de broek, tegenwoordig kan dat écht niet meer. Als ik de mannen mag geloven is een subtiel streepje haar meer dan genoeg. En geef toe, het lijkt ook een stuk mooier. Maar scheren levert een beschadigde huid, ontstoken haarzakjes en jeuk op, ladyshaves scheren nooit 100% glad en doe-het-zelf-waxen vereist wel heel veel moed. De oplossing: laat het waxen door een professionele salon! 

 Bij een Brazilian wax worden alle haren rond de schaamstreek verwijderd en alleen een klein streepje op de venusheuvel achtergelaten. Het idee van de Brazilian wax komt, uit Brazilië, waar de bikini's veterbreed zijn en vrouwen een haarloze look prefereren. Bij een Holywood wax, worden alle haren in de schaamstreek verwijderd en is dus ook je venusheuvel glad.

De voorbereiding
 

De voorbereiding is simpel, vanaf 2 weken voor de Brazilian wax mag je je niet scheren. Handig als je lui bent, misschien minder prettig als je een vriend hebt, maar goed, daar krijgt je dan wel weer wat voor terug.

De behandeling                                                                                                                                                                                              

Nadat de behandelende huid is ontsmet, wordt er een poeder over de haren aangebracht, waarna met suikerhars (zie de methode sugering) de haren worden verwijderd. Nadat de haren zijn verwijderd, is ook meteen het nare gevoel weg en kun je zonder probleem of pijnlijk gevoel je kleding weer aantrekken. De kans op onstoken haarzakjes (puistjes) worden door deze manier van harsen geminimaliseerd.                                                                                                                                     

 Na de behandeling                                                                                                   

Na het ontharen zal het gemiddeld 4 weken duren voordat het haar weer is aangegroeid. Na  het harsen zullen de haren dus weer aangroeien, maar dit aangroeien gebeurt altijd wel met  een zachte (haar)punt zodat je in tegenstelling tot scheren na het harsen nooit harde stoppels  zult hebben.

Neem een kijkje in onze webshop! Maak een afspraak met huidstudio Harlingen

Bekijk onze virtuele rondleiding Virtuele rondleiding Bekijk ons pand van binnen via de 360graden foto's Begane grond Eerste verdieping
Wist u dat:

Je een ooglidcorrectie kunt doen zonder te hoeven snijden dankzij de nieuwste technieken van de PlexR Plasmalift

Lees meer >>