Cell Fusion C peelings

Deze zijn gebaseerd op glycolzuur. Er zijn zes verschillende glycolzuurpeelings. De specialist zal de peeling aanpassen aan het huidtype. Wat deze peeling zo uniek en bijzonder maakt is, dat er ook voedende bestanddelen zijn toegevoegd aan de glycolzuur.
 
De diepte en werking van de peeling kan beïnvloed worden door aanpassing inwerktijd en soort peeling. Hierna zal de werking geneutraliseerd moeten worden. In de neutralisatie worden serums toegevoegd afgestemd op het te behandelen huidprobleem. Hierover wordt een kalmerend masker aangebracht. De nabehandeling wordt afgestemd op de behoefte van de huid en/of het te behandelen huidprobleem. De peelings en de verzorgingsproducten van Céll Fùsion versterken het immuunsysteem van de huid en activeren de celvernieuwing. Deze behandeling wordt ingezet om huidproblemen als acne, athopie, pigmentstoringen, couperose en rosacea zichtbaar te verbeteren. Ook wordt de peeling ingezet voor anti-aging om de lijntjes en rimpeldiepte te verminderen d.m.v. de huid aan te zetten tot aanmaak van nieuwe collageen.
                                                              
Indicaties voor een behandeling zijn:  
- Acne littekens
- Het vervagen van rimpels, pimentvlekken en littekens
- Grove porien
- Een rokershuis
- Een vermoeide huid
 
Om een optimaal resultaat te verkrijgen, adviseren wij deze peeling in kuurverband te doen. Een kuur bestaat uit 6 - 10 behandelingen. Hoeveel peelings er nodig zijn, hangt af van het huidprobleem. Tijdens het intake gesprek zal dit worden bepaald.
 
De Cell Fusion C peeling zorgt voor een:
- Versnelde afschilfering van de huid
- Een verbeterde doorbloeding van de huid
- Versnelde aanmaak van collageen en elastine
- Ontstekingsremmende werking op de huid
- Vochtvasthoudend effect in de huid

Link naar de webshop

Maak een afspraak met huidstudio Harlingen

Bekijk onze virtuele rondleiding Virtuele rondleiding Bekijk ons pand van binnen via de 360graden foto's Begane grond Eerste verdieping
Wist u dat:

Je een ooglidcorrectie kunt doen zonder te hoeven snijden dankzij de nieuwste technieken van de PlexR Plasmalift

Lees meer >>