Chocolade Bodypakking.

chocolade pakkingGeniet van de luxe van Chocola! Deze professionele lichaamspakking bevat actief voedende ingrediënten en krachtige beschermende anti-oxidanten. Chocolade is rijk aan theobromine, dat een krachtige positieve invloed heeft op emoties en een gelukzalig gevoel stimuleert.

De hoge concentratie aan mineralen, voornamelijk magnesium, is essentieel om de spierspanning in het lichaam te behouden. De polyfenolen en vitamine A van cacao hebben eigenschappen die het verouderingsproces tegen gaan. Bovendien geeft het zelf verwarmende effect een ontspannend gevoel en bevordert het de transpiratie wat helpt gifstoffen te verwijderen. Daarnaast stimuleert het ook de actieve ingrediënten van de warme chocolade mouse. Theobromine is een cacao molecule, dat er voor zorgt dat de lipiden verbinden en stimuleert zo  dus het verwijderen van ongewenst vet.
Chocolade Bodypakking is goed voor lichaam en geest.

Een heerlijke kleipakking.

Met de kleipakking verwijderen we gifstoffen uit het vetweefsel en stimuleren we het lymfesysteem waardoor inkomende schadelijke stoffen beter verwerkt en verwijderd worden. Klei bevat allerlei heilzame stoffen zoals magnesium, zwavel, calcium, kalium, zink, zuurstof en water. Klei heeft een ontvettende eigenschap, verhoogd de weerstand en stimuleerd het imuumsysteem. Het stimuleerd tevens de stofwisseling, het ontgift , voedt, verzorgd en ontspant de huid.
Klei wordt al eeuwen gebruikt in de natuurgeneeskunde om zijn heilzame werking en kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Het stimuleert het immuunsysteem en is weerstandverhogend.
 

Link naar de webshop

Maak een afspraak met huidstudio Harlingen

Bekijk onze virtuele rondleiding Virtuele rondleiding Bekijk ons pand van binnen via de 360graden foto's Begane grond Eerste verdieping
Wist u dat:

Je een ooglidcorrectie kunt doen zonder te hoeven snijden dankzij de nieuwste technieken van de PlexR Plasmalift

Lees meer >>