Cosmelan Lightening Behandeling door Mesoestetic

Pigment vlekken ontstaan doordat er in de huid teveel pigment, ook wel melanine genoemd, wordt aangemaakt op één plek in de huid. Dit kan worden veroorzaakt door onder andere huidveroudering, zwangerschap, pilgebruik, menopauze en door zonlicht. Het is dan ook erg belangrijk dat de huid preventief wordt beschermt tegen de zon met een sunblock.

Cosmelan is al 25 jaar dé behandeling voor hyperpigmentatie

toegepast door huidspecialisten en artsen.

Cosmelan biedt voor alle soorten verkleuringen van de huid, ook wel pigmentvlekken genoemd, een oplossing. Pigmentvlekken zoals ouderdomsvlekken, zonschade en tevens melasma, ook wel zwangerschapsmasker genoemd, worden met Cosmelan succesvol en doeltreffend aangepakt. Waardoor de pigmentvlekken verminderen of zelfs verdwijnen.De Cosmelan depigmentatie behandeling maakt verkleuringen in de huid veroorzaakt door zon, acne, veroudering en hormonale schommelingen zichtbaar lichter en/of verdwijnen vaak helemaal. Cosmelan  remt ook de cyclus die pigment veroorzaakt  aan de oppervlakte.

Cosmelan is een huidverzorgingslijn speciaal ontwikkeld voor de behandeling van pigmentatie. Wetenschappelijk samengesteld met hoogwaardige ingrediënten. Cosmelan biedt bewezen resultaten en wordt aanbevolen door professionals en leiders in de huidverzorging-industrie.  De producten zijn het resultaat van meer dan 10 jaar van onderzoek en ontwikkeling in schoonheids- en cosmetische industrie en worden reeds 25 jaar toegepast.

In 99% van de gevallen, verminderen de vlekken met 95% ....

De Cosmelan Depigmentatie behandeling biedt een reeks grote voordelen en de voordelen in vergelijking met andere soorten van depigmentatie producten gevonden in de markt:

  • Zeer effectief in alle soorten melasma
  • Snelle en eenvoudige actie depigmentatie
  • Compatibel met alle huidtypes (Fitzpatrick! - IV)
  • Licht peeling effect
  • Verjongt de huid
  • De behandeling kan het hele jaar door gebruikt worden
  • Heilzaam voor acne-patiënten
  • Bevat geen TCA
  • Geheel veiligheid

Een week na de Cosmelan Depigmentatie behandeling, is er een merkbare verbetering van de huid en zijn de behandelde vlekken al duidelijk verminderd.
De resultaten zijn bijna niet te geloven.

Hoe werkt het Cosmelan proces?

De behandeling bestaat uit een of meerdere professionele behandelingen.
Het proces bestaat uit twee delen: Eerste fase wordt toegepast in de huidstudio, waar het masker na het ontvetten van de huid wordt aangebracht. U gaat met het masker op naar huis, waar u het na 8 tot 10 uur, afhankelijk van uw huidtype, met water verwijderd. Hierna mag u het herstelmasker zelf aanbrengen en daze na 20 minuten afhalen, hierna brengt u het mesoestetic Hydra-vital factor K crème aan.

Tweede fase is het onderhoud van de huid thuis: Het bestaat uit de dagelijkse toepassing van de Cosmelan 2 crème. De crème wordt de eerste week drie keer per dag aangebracht, de tweede week tweemaal en de derde wek een keer per dag. Het aantal behandelingen en de producten die in de thuisbehandeling worden opgenomen, worden samengesteld door huidtherapeuten, schoonheidsspecialisten en artsen en is afhankelijk van de gradatie en aard van hyperpigmentatie.

Cosmelan:

•    bevat Amalan wat de basis vormt van het COSMELAN masker;
•    heeft een direct effect op het onderhuidse proces dat pigment (melanine) vormt;
•    remt de tyrosinase (een basisenzym in het melaninevormingsproces) af;
•    ingrediënten zijn o.a.: kojiczuur, fytinezuur, ascorbinezuur, arbutine, titaniumdioxide en retinylpalmitaat (vitamine A soort) die allemaal het enzym tyrosinase blokkeren;
•    producten zijn parfumvrij.

De resultaten zijn ronduit verbuffend!
Als u meer informatie wenst, kunt u contact opnemen met de huidstudio.

Link naar de webshop

Maak een afspraak met huidstudio Harlingen

Bekijk onze virtuele rondleiding Virtuele rondleiding Bekijk ons pand van binnen via de 360graden foto's Begane grond Eerste verdieping
Wist u dat:

Je een ooglidcorrectie kunt doen zonder te hoeven snijden dankzij de nieuwste technieken van de PlexR Plasmalift

Lees meer >>