Cosmetische arts

Rimpels opvullen door arts

Talrijke omstandigheden beïnvloeden de natuurlijke collageenstructuur in de huid, waardoor rimpels ontstaan. Hierbij valt te denken aan; leeftijd, vermoeidheid, stress, ziekten, chirurgie, traumata en de natuurlijke mimiek. Maar aan rimpels kunnen we gelukkig iets doen.


John Krant

Sinds 1980 houdt hij zich bezig met cosmetische ingrepen en heeft hij veel ervaring opgedaan met de behandeling van rimpels in het gelaat door middel van injectietechnieken.
Ook op het gebied van de mesotherapie ( voedingssupplementen toevoegen aan de huid ) en lipolyse ( vetwegprikjes ) is de nodige ervaring verworven.

De afgelopen jaren is een netwerk van instituten in Spanje en Nederland opgebouwd. Het meest bekende product waarmee op dit moment behandeld wordt is de Botox. De specialisatie in de behandeling van rimpels maakt het mogelijk om kwaliteit op hoog niveau aan te bieden, zowel in de behandelingen als in de nazorg.


John Krant is cosmetisch arts en lid van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde.

De artsen van de NVCG zetten zich in voor de kwaliteit in de cosmetische geneeskunde. De NVCG wil onder andere tegenwicht bieden aan collega’s die door onvoldoende kennis, kundigheid en integriteit het imago van serieuze cosmetische geneeskunde beschadigen.
De NVCG heeft een eigen klachtencommissie waarbij alle leden van de NVCG aangesloten zijn. ( zie : www.nvcg.nl )

Tijdens een intake-gesprek worden uw wensen besproken, een behandelplan opgesteld en de kosten hiervan begroot.
Informatie over de producten waar dr Krant mee werkt, vind u op www.correctiveline.com

Voor meer informatie over de cosmetische arts, kunt u contact met ons opnemen.

Link naar de webshop

Maak een afspraak met huidstudio Harlingen

Bekijk onze virtuele rondleiding Virtuele rondleiding Bekijk ons pand van binnen via de 360graden foto's Begane grond Eerste verdieping
Wist u dat:

Je een ooglidcorrectie kunt doen zonder te hoeven snijden dankzij de nieuwste technieken van de PlexR Plasmalift

Lees meer >>