Wanneer spreken we van een droge huid?

Last van een rode, jeukende en gevoelige droge huid in uw gezicht? Dit kan een droge huid zijn. Veel Nederlanders kampen met dit huidprobleem. Uw droge huid maakt te weinig huidvet aan in uw gezicht en raakt daardoor uitgedroogd en geeft schilfers af. Het kwaaltje komt vooral voor bij vrouwen. Ongemakkelijk, maar gelukkig is het goed te verhelpen.

Oorzaken droge huid gezicht.
Er zijn verschillende mogelijke oorzaken die een droge huid in het gezicht kunnen veroorzaken. Zo kan het bijvoorbeeld gewoon komen door het weer. Vooral in de winter kampen veel mensen met een droge huid. De luchtvochtigheid is laag en de symptomen worden verergerd door uitzonderlijke temperaturen en wind. Ook kun je een tekort aan Vitaminen A of B hebben, wat de vochthuishouding in de huid in de war brengt. Verder kan een uitgedroogde huid in het gezicht veroorzaakt worden door medicijnen of eczeem. Ook  kun je voor droge huid genetische aanleg hebben.

Hoe kunnen wij u helpen?

  • Koop altijd producten die gemaakt zijn voor een droge huid. Cell Fusion C heeft voor dit probleem de beste producten ontwikkeld. Vaak denk je dat een gewoon middeltje ‘wel kan’, maar die producten zijn niet voor niets speciaal voor een droge huid gemaakt. Was je gezicht zo min mogelijk met alleen warm water, maar in combinatie met de juiste reiniging.
  • Gebruik de SkinBalance, SkinProtect en HyaluCera van LavieSage. LavieSage zijn nutricosmetics, biologische voedingssupplementen voor de huid, om uw huid van binnenuit te voeden, te beschermen en huidproblemen op te lossen.
  • Instituutbehandelingen beginnen allereerst met een grondige reiniging, waarna we verschillende behandelingen kunnen doen.
    • De Biogeni behandeling om de huid te helpen met het herstel.
    • Met behulp van de Beauty Tec kunnen we een speciaal serums door middel van Ultra Sound tussen de huidcellen insluizen.
    • Om de doorbloeding optimaal te stimuleren kunnen we ook kiezen voor de Face Lifting massage. Dit is een stevige massage om huid en bindweefsel weer in optimale conditie te brengen.

Link naar de webshop

Maak een afspraak met huidstudio Harlingen

Bekijk onze virtuele rondleiding Virtuele rondleiding Bekijk ons pand van binnen via de 360graden foto's Begane grond Eerste verdieping
Wist u dat:

Je een ooglidcorrectie kunt doen zonder te hoeven snijden dankzij de nieuwste technieken van de PlexR Plasmalift

Lees meer >>