Fractional Needling voor littekens en rimpels

Bij deze techniek worden in enkele seconden honderden kleine openingen in de huid gemaakt. Door die minuscule gaatjes wordt Hyaluronzuur of een andere werkstof ingebracht. Ontsierende rimpels in gezicht, hals en decolleté worden hiermee snel en effectief verminderd of zelfs helemaal verwijderd. Een behandeling met Fractional Needling en geeft direct resultaat. Deze methode is zeer geschikt om bijvoorbeeld de rimpels rond de mond aan te pakken of rond de ogen. De resultaten zijn direct zichtbaar.

De oplossing voor littekens
Met Fractional Needling worden ook spectaculaire resultaten geboekt bij het behandelen van stug en slecht doorbloed littekenweefsel. De honderden minuscule gaatjes van de Fractional Needle vullen zich meestal direct met bloed. Hierdoor ontstaan nieuwe haarvaten en poriën, en versoepelt het litteken. De huid maakt ook vaak nieuw pigment aan waardoor de typische littekenkleur verdwijnt. Ook hier helpt Hyaluronzuur bij het herstellen van het natuurlijk vermogen van uw huid.

Fractional Needling creme voor het hele gelaat.

Fractional needling crème, is een huiverbeteringstechniek met verjongend effect. Het is een manuele techniek die gebruik maakt van puur natuurlijke materialen. Bij een Fractional Needling behandeling worden miljoenen microscopisch kleine vezels van natuurlijk materiaal vermengd met een serum dat op uw huid wordt afgestemd. De crème met vezels en serum wordt tijdens de behandeling zachtjes in de huid gemasseerd.

De vezels, zuigen zich vol met de werkstoffen, en worden vervolgens in het gelaat, de hals, het decolleté of handen gemasseerd, en perforeren zowel de bovenste als onderste huidlaag. Hier blijven de deeltjes 24 tot 36 uur onzichtbaar in de huid zitten en vallen daarna vanzelf uit. Gedurende deze tijd geven ze de werkstoffen af aan de huid op alle dieptes waarin ze zich bevinden. Doordat de vezels 24 tot 36 uur in de huid blijven zitten, geven ze lange tijd een signaal aan de huid af en zo brengt Fractional Needling een zeer sterke aanzet tot collageenvermeerdering. Het resultaat geweldig.

Belangrijk om te weten:
Fractial Needling Creme wordt alleen als instituut behandeling aangeboden. 15 Minuten na de behandeling gaat de huid een beetje prikkelen en tintelen. Dat is volledig normaal en is gewoon een teken dat de huid reageert en aan het werk is. Wanneer men de huid na de behandeling aanraakt voelt men lichte prikjes. Hoe minder u aan de huid komt hoe beter. Het is aan te raden om even 24 uur geen make-up te gebruiken op het gelaat. De lippen en de ogen kunt u gerust opmaken. Na 36 uur bent u waarschijnlijk heel blij om van de vezels te zijn verlost. Niet omdat het pijn doet, maar u voelt wel continu de aanwezigheid. U hoeft niet bang te zijn dat er vezels in de huid achter blijven, de huid werkt alles eruit. U kunt Fractional Needling als losse behandeling ondergaan of in kuurverband. De kuurbehandeling dient om een intens verjongend effect te behalen, wat u daarna kunt vasthouden door de behandeling 4 keer per jaar te ondergaan.

Link naar de webshop

Maak een afspraak met huidstudio Harlingen

Bekijk onze virtuele rondleiding Virtuele rondleiding Bekijk ons pand van binnen via de 360graden foto's Begane grond Eerste verdieping
Wist u dat:

Je een ooglidcorrectie kunt doen zonder te hoeven snijden dankzij de nieuwste technieken van de PlexR Plasmalift

Lees meer >>