De geschiedenis van de Huidstudio

gschiedenis gerda's schoonheidssalon harlingenIn Januari 1993 start Gerda Hartkamp na 16 jaar ervaring haar eigen praktijk aan de Talmastraat in Harlingen, onder de naam Gerda’s schoonheidssalon.

Met 3 kinderen lijkt het inrichten van een slaapkamer de perfecte oplossing. Maar na 5 jaar is de slaapkamer echter beslist niet meer voldoende en op 1 mei 1998 verplaatst de salon zich naar het herenhuis aan de Bildtstraat. En veranderd de naam naar Gerda’s schoonheidsinstituut, om duidelijk te maken dat er veel meer behandelingen worden gedaan dan in de traditionele schoonheidssalon. Vanaf dit moment richtten we ons op het verbeteren van uw huidconditie.

Vele studies volgen en diploma’s zijn gehaald. Gerda zat bij de eerste groep specialistes die het diploma All Round schoonheidsspecialiste heeft behaald. En ook het diploma Dermatologie voor schoonheidsspecialistes en Begeleiden van plastischchirurgische ingrepen heeft ze inmiddels op zak.

Andere schoonheidsspecialistes die zelf de problemen van hun cliënt niet kunnen oplossen, sturen deze door naar ons schoonheidsinstituut en steeds meer mensen vinden hun weg naar de Bildtstraat. Door alle studies en na inmiddels 36 jaar ervaring, realiseert Gerda zich, dat het woord

schoonheidsinstituut de lading niet meer dekt en we besluiten vanaf nu verder te gaan onder de naam Huidstudio Harlingen. Het team is in de jaren versterkt met een arts, een huidtherapeute en 2 gespecialiseerde schoonheidsspecialistes. En samen zullen we er alles aan doen onze kennis up to date te houden, door opleidingen en cursussen te blijven volgen.

Bij ons kunt u er vanuit gaan dat uw huidleeftijd jonger, uw huid stralender en uw houding zelfverzekerder wordt!

Link naar de webshop

Maak een afspraak met huidstudio Harlingen

Bekijk onze virtuele rondleiding Virtuele rondleiding Bekijk ons pand van binnen via de 360graden foto's Begane grond Eerste verdieping
Wist u dat:

Je een ooglidcorrectie kunt doen zonder te hoeven snijden dankzij de nieuwste technieken van de PlexR Plasmalift

Lees meer >>