Mannen in de salon

Mannen in de schoonheidssalon

Dat ook mannen steeds vaker de schoonheidssalon opzoeken en huidverzorging gebruiken is bekend. Daarom zijn er ook steeds meer producten en behandelingen die speciaal voor de mannenhuid worden ontwikkeld.

Bij ons in het instituut zijn verschillende producten en behandelingen uitermate geschikt voor de mannenhuid. De mannenhuid heeft dezelfde structuur en functies als de vrouwenhuid. Er zijn echter wel karakteristieke verschillen: de huid is dikker, meer verwijde poriën, verhoogde talgafscheiding en door het scheren ontstaat een verlaging van de natuurlijke bescherming van hydrolipide laag.

Daarom zijn er voor de mannenhuid speciale gezichtsbehandelingen en cosmetica. De behandelingen bestaan vooral uit het peelen van de bovenste huidlaag om zo doende een zo fris en stralend mogelijk uiterlijk te verkrijgen. Een mannenhuid ziet er vaak grauw uit, omdat zij zich niet met de juiste producten reinigen en verzorgen. De juiste instituutbehandeling zorgt ervoor dat de man er verzorgd uitziet.

Steeds meer mannen storen zich ook aan hun rimpels en vinden de weg naar de arts om te liften en de rimpels op te vullen. Het instituut vormt in deze het tussenstation. Door de juiste behandeling en producten, blijkt een operatieve ingreep vaak niet meer nodig en zijn de heren tevreden met de huid na de specialistische behandeling en het thuisgebruik van de producten.

Waar mannen zich tegenwoordig ook steeds meer aan storen is overmatige haargroei. In het instituut worden steeds meer mannen geharst. Op de rug, buik en armen, maar ook de nek en de billen worden door de mannen steeds meer als storend ervaren. Wij hebben een ruime ervaring in het hygiënisch harsen van dames en heren. 

Voor meer informatie over het behandelen van een mannenhuid, kunt u contact met ons opnemen.
 

Link naar de webshop

Maak een afspraak met huidstudio Harlingen

Bekijk onze virtuele rondleiding Virtuele rondleiding Bekijk ons pand van binnen via de 360graden foto's Begane grond Eerste verdieping
Wist u dat:

Je een ooglidcorrectie kunt doen zonder te hoeven snijden dankzij de nieuwste technieken van de PlexR Plasmalift

Lees meer >>