Advies op maat

De conditie van je huid wordt bepaald door veel factoren. Genen, leeftijd, levensstijl, stress, hormonen, weersinvloeden en uiteraard je huidverzorging. Daarom werken wij niet met standaard behandelingen, maar stemmen wij de behandeling volledig af op de wensen en eisen van je huid. Iedere huid is anders en verandert niet alleen door de seizoenen, maar ook door leeftijd. Dat is waarom de huidbehandeling bij ieder bezoek anders kan zijn. Nieuwe methodes en technologieën worden gecombineerd en afgestemd op de conditie van je huid. Alle gezichtsbehandelingen zijn geschikt voor zowel dames als heren.

Behandelingen

Peeling
Het is bewezen dat met glycolzuur-, melkzuur- en salicylzuurpeelings optimale resultaten bereikt worden. De huid herkrijgt glans, wordt gehydrateerd, de zuurstoftoevoer verbetert en rimpels worden minder zichtbaar. Op basis van leeftijd en huiddikte worden er verschillende lagen van de hoornlaag verwijderd. Hierdoor wordt de aanmaak van nieuwe huidcellen bevorderd, worden fijne lijntjes en rimpels verminderd en zal de huidstructuur verbeteren. Tekenen van vermoeidheid zullen wegtrekken en de huid zal er jonger en stralender uitzien.

Biogeni
Biogéni staat voor: Bio(logisch) en Geni(aal).
Het is een combinatie van een geheel uitgebalanceerd apparaat en biologische huidverzorging. Het ontgiften en dieptereinigen van de huid wordt gedaan met behulp van sponsjes waar thermische stroompjes doorheen gaan, in combinatie met een biologische detoxerende lotion. Met behulp van een energetische massage, door elektromagnetische pulsen en een tonifiserende / liftende lotion, wordt de huid direct natuurlijk gelift. Ook deze massage gebeurt met de sponsaplicators, is geheel pijnloos en zeer zeker ook heel ontspannend.

Beauty Tec
Met de BEAUTY TEC SIM, kunnen huid verbeterende behandelingen worden gegeven. Dit apparaat maakt gebruik van 2 revolutionaire technieken; het combineert ultrageluid met een gelijktijdige micromassage door innovatieve Hoogvolt. Het systeem werkt onder meer met ultrasone golven.
Zo kunnen er werkzame stoffen van de speciaal ontwikkelde producten in de onderste huidlaag worden ingebracht, hetgeen tot een revolutionaire verbetering van de huid leidt.

Collageen Booster
De Collageen Booster is de snelste en natuurlijkste methode om meer en opnieuw collageen in de
huid op te bouwen. Het speciale Collageen Boosterlicht (combinatie van specifiek infrarood- en roodlicht) stimuleert de cellen die verantwoordelijk zijnvoor huidherstel en huidverjonging. De bijzondersamengestelde lichtgolven en lichtsignalen prikkelende huidcellen en zorgen voor voldoendecel-energie zodat er meer collageen- en elastine inonze huid ontstaat.


Advanced Ultimate Skincare
Ultimate Skincare Cryoderm is een nieuw huidverzorgingsapparaat dat behandelingen biedt die 'verder gaan' dan de reguliere schoonheidsverzorging. Door o.a. microdermabrasie, thermotherapie,  ultrasound, cryotherapieen mesotherapie systeem zonder naalden, gecombineerd met hooggeconcentreerde ampullen.

Micro-needling
Een rimpelloos en gave huid door het aanmaken van collageen en elastine. Dankzij Micro-needling behandelingen, ontstaat er in uw diepere huidlagen een verhoogde capiciteit om collageen en elastine aan te maken. Door deze verhoogde capiciteit, heeft het lichaam een verhoogde behoefte aan de basisstoffen die de productie van collageen en elastine mogelijk te maken. Hiermee wordt een verantwoord en mooi herstel van uw huid gerandeerd.

Fractional Needling voor littekens en rimpels.
Bij deze techniek worden in enkele seconden honderden kleine openingen in de huid gemaakt. Door die minuscule gaatjes wordt Hyaluronzuur of een andere werkstof ingebracht. Deze methode is zeer geschikt om bijvoorbeeld de rimpels rond de mond aan te pakken of rond de ogen.  Ontsierende rimpels in gezicht, hals en decolleté worden hiermee snel en effectief verminderd of zelfs helemaal  verwijderd. Met Fractional Needling worden ook spectaculaire resultaten geboekt bij het behandelen van stug en slecht doorbloed littekenweefsel.

Fractional Needling creme voor het hele gelaat.
Fractional needling crème, is een huiverbeteringstechniek met verjongend effect. Het is een manuele techniek die gebruik maakt van puur natuurlijke materialen. Bij een Fractional Needling behandeling worden miljoenen microscopisch kleine vezels van natuurlijk materiaal vermengd met een serum dat op uw huid wordt afgestemd. De crème met vezels en serum wordt tijdens de behandeling zachtjes in de huid gemasseerd.

Naturel Face Lifting massage
Een face lift zonder operatie! Deze natuurlijke verjongingskuur van het gezicht, de hals en decolleté laat diepe gelaatsrimpels vervagen, kleine gelaatsrimpels verdwijnen en zorgt voor gladde oogcontouren. De huid wordt strakker en elastischer en huidverzakkingen worden gelift!

Bio Skin Jetting
Bio Skin Jetting is een biologische methode voor rimpelcorrectie. Alle fijne rimpels en lijntjes en kleine littekens die in de huid liggen in het gezicht, kunnen door middel van deze techniek worden behandeld. Of deze rimpels nu zijn ontstaan door natuurlijke veroudering, overmatig zonnebaden, of als gevolg van slechte leefgewoontes. Bio Skin Jetting is gebaseerd op het vermogen van de huid om te regenereren.    

T-Away2
De directe oplossing bij huidoneffenheden. De T-AWAY is een klein apparaat dat ontsierende huidoneffenheden effectief te lijf gaat. De onderliggende technologie is gebaseerd op USHF, Ultra Short High Frequency. Al tijdens een eerste behandeling zijn resultaten zichtbaar. De T-AWAY kan ingezet worden voor de behandeling van couperose, steelwratjes, pigmentvlekken, bloedblaasjes, Spider Naevi en ouderdomsvlekken.

De klassieke gelaatsbehandeling.
Naast alle gespecialiseerde behandelingen die wij uitvoeren, kunt u ook terecht voor de klasieke gezichtsbehandeling.  Bij ons in het instituut wordt dit de ontspannende gezichtsbehandeling genoemd.

 

Link naar de webshop

Maak een afspraak met huidstudio Harlingen

Bekijk onze virtuele rondleiding Virtuele rondleiding Bekijk ons pand van binnen via de 360graden foto's Begane grond Eerste verdieping
Wist u dat:

Je een ooglidcorrectie kunt doen zonder te hoeven snijden dankzij de nieuwste technieken van de PlexR Plasmalift

Lees meer >>