Klanten vertellen

E. uit Harlingen

Verwijderen tattoo

Ik was niet blij met mijn tatoo. Gelukkig heb ik iemand gevonden die het kan en wil herstellen. Maar dan moest ik eerst grote delen weg laten laseren. Super eng natuurlijk. Want wie kan dat góed? 'Iedereen' lijkt tegenwoordig tattoo-laseren binnen hun pakket aan te bieden. En wie vertrouw je dan, helemaal nadat een ervaren tattoo-'artiest' mijn vertrouwen juist zo beschaamde? Bij het zoeken vond ik Gerda van Huidstudio Harlingen.
Gerda verstaat haar vak op het gebied van schoonheid. Ze weet precies wat ze doet en verteld daarbij wat ze doet én waarom. Dat vind ik heel belangrijk. Ze denkt bovendien met mij mee, en het resultaat mag er inmiddels absoluut zijn. Binnen een aantal behandelingen heeft zij de voornaamste delen van mijn nachtmerrie-tattoo weggevaagd en uitgewist. Alsof ze er nooit zijn geweest... :)
De afspraak bij de nieuwe tatoeëerder staat nu gepland. In plaats van een 'verplichte' cover-up, kan mijn tattoo nu worden (af)gemaakt zoals hij in eerste instantie had moeten worden. Zonder Gerda's deskundige zorg zou dit niet mogelijk zijn geweest. Mijn dank is enorm!
 

                   Roelien
 
Wauw!! Bij Huidstudio Harlingen geweest voor Acnebehandeling,wat een goed resultaat SUPER,het knapt elke dag meer op! Dankzij Gerda & Dr Murrad wat een geweldig spul,hoop dat het zo blijft en alleen maar beter wordt!!  Wij zijn blij, ik raadt iedereen aan!!!
 
 
 
 
                    Tineke
 
Vanaf de eerste keer voel ik me hier welkom. Ik heb vershillende behandelingen gehad en het resultaat was altijd goed. Ik krijg goede adviezen er er wordt naar me geluisterd. Super

 
 
 
                    Jose
 
Ervaren Huidspecialist
 
 
 
                 
                     Jeanet
 
 
Ik kom al meer dan 10 jaar bij Gerda in de salon en ik moet zeggen dat mijn huid er in plaats van ouder, eerder jonger uit ziet. De behandelingen hebben beslist hun doel getroffen. En zoals Gerda zegt: Ïeder jaar dat je huidleeftijd blijft staan, heb je 2 jaar gewonnen.  

 

                       Marly

Iedere keer blijft het genieten tijdens & na zo'n heerlijke Biogenie behandeling door Gerda Mijn huid straalt en voelt zacht. Een aanrader en verwennerij.

                        Emma

Iedere keer blijft het genieten tijdens & na zo\'n heerlijke Biogenie behandeling door Gerda Mijn huid straalt en voelt zacht. Een aanrader en verwennerij.

Fijne mensen, altijd vriendelijk. Hele nette salon. Zeer professioneel en vernieuwend. Alles Dik Oke!!

                       Hanneke

Ben hier al wat jaartjes klant en voel me na de behandeling altijd een nieuw mens. Ik vind het hier echt toppie. Ga zo door.

                       Danielle

Voel me hier altijd op mijn gemak! Service is super, als er iets niet aan slaat of het resultaat minder dan verwacht, wordt er een oplossing gezocht. Huidverbetering is hier het doel. Thanks


 

 

 

 

 

 

 

 

Link naar de webshop

Maak een afspraak met huidstudio Harlingen

Bekijk onze virtuele rondleiding Virtuele rondleiding Bekijk ons pand van binnen via de 360graden foto's Begane grond Eerste verdieping
Wist u dat:

Je een ooglidcorrectie kunt doen zonder te hoeven snijden dankzij de nieuwste technieken van de PlexR Plasmalift

Lees meer >>