Lichaamsbehandeling

Afslanken
Afvallen onder deskundig en persoonlijke begeleiding.
Power Slim is een nieuw Eiwit of Proteïnedieet dat ervoor zorgt voor een verandering in de stofwisseling, je vetreserves worden aangepakt waardoor je automatisch af gaat vallen.  Een voordeel van een eiwitdieet is dat je wel vet maar geen spiermassa verliest. Begeleid sporten met Power Slim is onder andere mogelijk bij sportschool van Hurk.

Gewichtsbeheersing
Is ook mogelijk met ondersteuning van uw PowerSlim deskundige.

Lichaamspeeling
Dit is een behandeling van het gehele lichaam met speciaal zeezout. Hierdoor wordt de huid zijdezacht en ontvankelijker voor de body-creme of bodylotion die daarna wordt aangebracht en ingemasseerd.

Klei- of Chocoladepakking
Een heerlijke kleipakking geeft niet alleen ontspanning, maar ook heeft deze klei  een ontgiftende werking op uw lichaam. U wordt van top tot teen ingesmeerd met zeeklei en daarna ingewikkeld in een heerlijke deken.

Een Chocolade lichaamspakking bevat actief voedende ingrediënten en krachtige beschermende anti-oxidanten. Chocolade is rijk aan theobromine, dat een krachtige positieve invloed heeft op emoties en een gelukzalig gevoel stimuleert. Chocolade Bodypakking is goed voor lichaam en geest.
Na een half uurtje voelt u zich na als herboren! Nog beter werkt het als u zich eerst helemaal laat peelen, alvorens de pakking aan te laten brengen.

Anti-cellulite behandeling

Door middel van lymfe-drainage worden de afvalstoffen afgevoerd en daardoor zullen de onderhuidse cellen weer strakker worden. Met de Celluloss wordt de huid en het onderliggend weefsel behandeld. Dat gebeurt met een aantal cilinders die de huid optillen en afrollen. Onderhuids vet wordt verweekt en afgevoerd. Dit alles dient thuis ondersteund te worden met de juiste producten. Een kuur bestaat uit 10 tot 20 behandelingen 1 à 3 keer per week. Als u  10 behandelingen ineens afrekent dan krijgt u van ons nog een 11e behandeling gratis.

BodyWrap
De Universal Contour Wrap, is een gezonde manier om uw lichaam te ontgiften.De body wrap reinigt
de huid, ontgift het lichaam, verstrakt de huid verwijderd dode huidcellen, verminderd cellulite en maakt littekens en striemen minder zichtbaar. Daarnaast garandeert het ook nog eens centimeterverlies. Als klap op de vuurpijl, zorgt de body wrap ook nog eens voor omvangverlies en helpt eczeem en psoriasis te verbeteren.
 
Massage
Hotstone massage
De kracht van een hot stone massage is een heeerlijke zachte, ontspannende massage gecombineerd met de warmte van hete lavastenen. Die warmte dringt diep door in je lichaam het maakt je spieren soepel en helpt vastzittende gedachten los te laten.

Klassieke lichaamsmassage
De klassieke massage is een fysieke lichaamsmassage, gericht op het ontspannen en
activeren van spieren, het verbeteren van de doorbloeding en het afvoeren van lymfevocht.
Dit houdt in dat het tevens een sterk ontgiftende werking heeft op het lichaam. De massage verbeterd de doorbloeding waardoor afvalstoffen worden afgevoerd en knopen in de spieren worden verminderd.

Ontharen
Harsen
Wij harsen diverse delen van het lichaam zoals; onder en hele benen, oksels, bikinilijn of de rug (mannen). Na het harsen zal de haargroei enkele weken weglijven.

Sugaring
Ontharen met Body Sugar is een uitstekend alternatief voor harsen. Body Sugar is puur natuurlijk en plakt alleen op dode huidcellen en haren. Het droogt niet in en is desinfecterend. Het verwijderen is huidvriendelijk, bij regelmatig ontharen is het minder pijnlijk. Het haar wordt verwijderd bij de wortel en komt zachter terug. Deze methode wordt ook gebruikt bij de Brazillian wax.

Link naar de webshop

Maak een afspraak met huidstudio Harlingen

Bekijk onze virtuele rondleiding Virtuele rondleiding Bekijk ons pand van binnen via de 360graden foto's Begane grond Eerste verdieping
Wist u dat:

Je een ooglidcorrectie kunt doen zonder te hoeven snijden dankzij de nieuwste technieken van de PlexR Plasmalift

Lees meer >>