Chemische, medische peeling

Deze chemische/medische peeling werd voorheen alleen gedaan door huidartsen, maar is sinds kort ook beschikbaar voor schoonheidsspecialisten. Vlak na de behandeling komen er bruine vlekken op de huid en na zo’n 3 á 4 dagen begint de vervelling. Je moet er wat voor over hebben maar het resultaat is verbluffend.

De chemische/medische peeling is geschikt voor alle huidtypen, maar wordt vooral gebruikt bij mensen met littekens (zoals na bv. acne of ingreep), pigmentvlekken, rimpels, grove huidstructuur, rokershuid, zonbeschadigde huid en bij afname van elasticiteit.
Vaak al na 1 behandeling worden opzienbarende resultaten behaald. De huid wordt weerbaarder en steviger, maakt de huid gladder en jonger onafhankelijk van leeftijd, huidskleur en huidtype.

Hoewel je het niet verwacht, is de peeling ook uitermate geschikt voor de dunne huid. Door de inwerkdiepte van het product vindt er in de dermis een proces van versnelde celdeling plaats, waardoor de productie van elastine en collageen enorm toeneemt. De huid gaat zich gedragen als een jongere huid. Het gebruik van deze unieke peelingstoffen tijdens de behandeling stelt de getrainde specialiste in staat het peelingproces volledig te controleren en deze 100% veilig uit te voeren. De chemische/medische peeling is in principe voor ieder huidtype geschikt.

Er zijn wel een paar contra-indicaties: bij mensen die erg slecht genezen, infecties, ontstekingen, koorts hebben of zwanger zijn wordt de peeling niet uitgevoerd. Indien er Roacutaan (een medicijn bij acne) is gebruikt mag er geen behandeling plaatsvinden tot een halfjaar nadat deze hiermee is gestopt.
U gebruikt na de behandeling een sunblock en mag tot 6 weken na de peeling niet in de zon.

Voor meer informatie over de chemische peeling, kunt u contact met ons opnemen.

 

Link naar de webshop

Maak een afspraak met huidstudio Harlingen

Bekijk onze virtuele rondleiding Virtuele rondleiding Bekijk ons pand van binnen via de 360graden foto's Begane grond Eerste verdieping
Wist u dat:

Je een ooglidcorrectie kunt doen zonder te hoeven snijden dankzij de nieuwste technieken van de PlexR Plasmalift

Lees meer >>