Welkom bij Huidstudio Harlingen

De huidspecialist van Friesland!

Onze huidstudio biedt het beste op het gebied van schoonheidsverzorging, huidverbetering, huidaandoeningen, huidproblemen en anti-aging behandelingen. Wij geven aangepast huidadvies met betrekking tot behandelingen, thuisproducten en voedingssuplementen, want samen kunnen we het best mogelijke resultaat behalen!

nlsas gecertificeerd

Huidstudio Harlingen

Wij werken niet met standaard behandelingen, maar  stemmen de behandeling volledig af op de wensen en eisen van uw huid. Natuurlijk indien gewenst, aangevuld met epileren en verven van de wenkbrauwen en het zetten van wimperextensions. Op deze lokatie wordt u behandeld door Gerda Hartkamp en Jildau de Boer. Beide zijn gediplomeerd schoonheidsspecialiste en hebben hiernaast verschillende extra opleidingen gedaan. Bv: Dermatologie voor huidspecialisten, Acne, Chemische Peeling, Microneedling, Cosmelan Pigment treatement, Herkennen van huidaandoeningen, Tanden bleken, PowerSlim eiwitdieet, Face Lifting Massage, Verwijderen van vlekjes, bultjes en vaatjes, Body Sugaring, Dr. Murad specialistische behandelingen, Cell Fusion Peelingen en veel meer

De huidstudio is te vinden in de nabijheid van het winkelcentrum van Harlingen. Op de hoek van één van de oudste straatjes van Harlingen. Het oude herenhuis is compleet verbouwd tot een modern en uiterst deskundige huidstudio. Doordat het een klein instituut is, hebben we de mogelijkheid al onze cliënten persoonlijke aandacht en advies te geven. We leveren de aller beste kwaliteit met behulp van de nieuwste technieken en kennis. De producten waar we in onze huidstudio mee werken zijn van zeer hoge kwaliteit en hebben hoogwaardige- en wetenschappelijk bewezen bestandelen.

U vindt Huidstudio Harlingen op de Bildtstraat 13. U kunt een afspraak maken in onze online agenda of bellen met 0517-414463.

Huidstudio Terschelling

Huidstudio Terschelling biedt vrijwel alle behandelingen die de huidstudio en de contourstudio samen geven. Op deze lokatie heeft Jildau de Boer de leiding, zij  is zeer deskundig en u bent verzekerd van een goede behandeling met een uitstekend resultaat. U ziet dat u nu voor al uw huidverbeterende gezichts- en lichaamsbehandelingen en/of huidproblemen niet langer naar de vaste wal hoeft. U krijgt bij Huidstudio Terschelling enkel aan uw huid aangepaste behandelingen. Jildau heeft voldoende ervaring en kennis opgedaan om u deskundig te helpen een mooie egale en stralende huid te verkrijgen.

Huidstudio Terschelling is te vinden in Midsland. Bel 0612520738 

Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend bezoek aan èèn onze schoonheidssalons. Onze gediplomeerde medewerksters vertellen je graag alles over de uitgebreide behandelingen en hun resultaten. Maak telefonisch of online een afspraak.
 

Link naar de webshop

Maak een afspraak met huidstudio Harlingen

Bekijk onze virtuele rondleiding Virtuele rondleiding Bekijk ons pand van binnen via de 360graden foto's Begane grond Eerste verdieping
Wist u dat:

Je een ooglidcorrectie kunt doen zonder te hoeven snijden dankzij de nieuwste technieken van de PlexR Plasmalift

Lees meer >>