Wanneer spreken we van een onzuivere huid?

Het herkennen van een onzuivere huid is denk ik het minst moeilijk van alle huidtypen. De huid ziet er grauw en verstopt uit. De onzuivere huid is niet alleen toebedeeld aan de puberende jongen of het puberende meisje. De onzuivere huid kan je tot in lengte van dagen “lastig vallen”. Maar als je de onzuivere huid goed verzorgt, is er prima mee te leven. Gebruik wel de juiste producten en pas geen geweld toe op je huid, maar dat geldt voor ieder huidtype.

Waardoor ontstaat het?

Het te veel aan talg op je huid wordt veroorzaakt door je talgklieren die dus teveel vet produceren. Op je huid kan dat ervoor zorgen dat je poriën 'verstopt' raken en er dus onzuiverheden ontstaan, vaak in de vorm van mee-eters of verstopte poriën! Een onzuivere huid kan ook ontstaan omdat u rookt of zich regelmatig in rokerige ruimtes bevindt. Ook werken in vette ruimtes, zoals een keuken of een fabriek kan uw huid onzuiver maken.

Wat kunnen we er aan doen?

 • Allereerst goed reinigen met de voor uw huid geschikte producten. Bij een echt onzuivere huid raden wij Cell Fusion C aan. Zij hebben een uitgebreid 4-stappenplan om uw huid te reinigen. Heeft u een extreem vette huid dan raden wij u de Pore Reform van Dr. Murad aan.
 • Instituutbehandelingen beginnen allereerst met een grondige reiniging, waarna we verschillende behandelingen kunnen doen.
  • De Glycolzuurpeeling om de dode huidcellen te verwijderen en de diepe huidlagen aan te zetten gezonde cellen te maken en de doorbloeding stimuleren.
  • De detox behandeling van Biogenie. Waarmee we de huid ontgiften en zo ontstekingen in de huid kunnen tegen gaan en de doorbloeding stimuleren.
  • Met de BeautyTec kunnen we werkzame stoffen inbrengen met behulp van Ultra sone geluiden Hiermee brengen we de juiste hulpmiddelen op de juiste plek en  stimuleren we niet alleen de celdeling, maar ook de doorbloeding.
  • Micro Needling wordt gebruikt als de poriën door de slechte conditie te grof zijn geworden om uit zichzelf te herstellen. Met hele fijne naaldjes rollen we over de huid, zodat deze met het natuurlijk herstel van de huid een gezonde mooie huid creëert. Naar gelang de naalddiepte kunt u ook direct de huidverslapping aanpakken.
  • Om de doorbloeding optimaal te stimuleren kunnen we ook kiezen voor de Face Lifting massage. Dit is een stevige massage om huid en bindweefsel weer in optimale conditie te brengen.

Een combinatie van behandeling en thuisgebruik van professionele producten, geeft natuurlijk het snelste en beste resultaat.

Link naar de webshop

Maak een afspraak met huidstudio Harlingen

Bekijk onze virtuele rondleiding Virtuele rondleiding Bekijk ons pand van binnen via de 360graden foto's Begane grond Eerste verdieping
Wist u dat:

Je een ooglidcorrectie kunt doen zonder te hoeven snijden dankzij de nieuwste technieken van de PlexR Plasmalift

Lees meer >>