Overige behandelingen

Onder overige behandelingen, verstaan we alle behandelingen die we niet onder een bepaalde catogorie kunnen stoppen.
Zoals;

Collageen Booster
De Collageen Booster is de snelste en natuurlijkste methode om meer en opnieuw collageen in de
huid op te bouwen. Het speciale Collageen Boosterlicht (combinatie van specifiek infrarood- en roodlicht) stimuleert de cellen die verantwoordelijk zijnvoor huidherstel en huidverjonging. De bijzondersamengestelde lichtgolven en lichtsignalen prikkelende huidcellen en zorgen voor voldoendecel-energie zodat er meer collageen- en elastine inonze huid ontstaat.

Face Lifting Massage
is een manuele behandeling voor zowel vrouwen als mannen. Het is dus een massage met de hand uitgevoerd, als een verjongingskuur voor gelaat, hals en decolleté. Het vervaagd diepe en kleine gelaatsrimpels en zorgt voor gladde oogcontouren. De huid wordt strakker en elastischer. Huidverzakkingen worden gelift, verschrompelde huid krijgt

Yag Laser
Voor het verwijderen van tatoeages, pigment- of rode vlekken.
Een Q Yag-laser is een apparaat wat licht uitzendt van een specifieke golflengte, die golflengte reageert op bepaalde kleuren. De laser die gebruikt wordt voor het verwijderen van tatoeages moet “Q-switched” zijn, in de huid zal hij de ingekapselde inktpartikels met kracht uit elkaar slaan in hele kleine inktdeeltje en deze deeltje kunnen nu wel door het immuunsysteem opgeruimd worden, uw lichaam gaat dus zelf het pigment of de tatoeage opruimen.

Wimper Extensions
’s Morgens wakker worden met zwoel omlijsteogen. Wishlashes wimperextensions is de wereldwijde trend! Ideaal voor de vrouw die zich niet iedere morgen wil opmaken maar toch goed voor de dag wil komen. Kortom de lange, volle wimpers waar iedere vrouw van droomt!

Wimper permanent
iCurl Bij deze methode wordt er puur met je eigen wimpers gewerkt. Er komen geen extensions aan te pas! Veel vrouwen krullen dagelijks hun wimpers met een wimperkrultang. Met de komst van de nieuwe iCurl methode behoort dit tot de verleden tijd! Deze revolutionaire en supersnelle wimperpermanent methode geeft je na één behandeling van nog geen 20 minuten gedurende meerdere weken mooie opvallende gekrulde wimpers. Het effect houdt 6 tot 7 weken aan.

Tanden witten
Wij bleken uw tanden veilig en professioneel! Gemiddeld 4 tot 8 tinten wittere tanden in één behandeling! Geen schadelijke peroxide maar een veilige zoutoplossing en LED-licht zorgt ervoor dat u binnen één uur een stralende lach heeft. Het enige dat u nodig heeft, is een behandeling van één uur. Geen gemodder thuis met gel en bitjes, maar een uurtje bij ons in de praktijk is voldoende.

Nutricosmetics
Voedingssupplementen van LavieSage, speciaal bedoeld voor een optimaal gezonde huid. Daarin zitten allerlei unieke voedingsstoffen voor de huid, die je niet in de reguliere supplementen terug kunt vinden. Zo zitten sommige producten boordevol met collageen- of elastinepeptides die in korte tijd uw huid een complete versteviging kunnen geven. Of stoffen die het vocht beter kunnen binden in de huid, zoals hyaluronzuur of juist ceramides en squaleen die een droge opperhuid tegengaan. Te veel om op te noemen, maar allen met aantoonbare resultaten.

Wil je een mooie en gezonde huid dan is smeren alleen niet genoeg, het moet echt van twee kanten komen. In enkele maanden tijd kan je gezicht er jaren jonger uitzien. Zeker in combinatie met een collageenstimulerende behandeling in de salon!

Biologische huidverzorging
Priori Coffeeberry® is een geheel natuurlijke en biologische huidverzorgingslijn van Priori. Deze is gebaseerd op de meest krachtige bron van natuurlijke antioxidanten namelijk; het CoffeeBerry extract. Een 99.2% natuurlijke formule, de krachtigste antioxidanten uit de natuur om vrije radicalen en veroorzakers van huidveroudering tegen te gaan.

Link naar de webshop

Maak een afspraak met huidstudio Harlingen

Bekijk onze virtuele rondleiding Virtuele rondleiding Bekijk ons pand van binnen via de 360graden foto's Begane grond Eerste verdieping
Wist u dat:

Je een ooglidcorrectie kunt doen zonder te hoeven snijden dankzij de nieuwste technieken van de PlexR Plasmalift

Lees meer >>