Peeling

Peeling is een techniek in de cosmetica, waarbij oude oppervlakkige huidcellen verwijderd worden en nieuwe, jonge huidcellen aan de oppervlakte komen, waardoor de huid er zacht en egaal gaat uitzien. Met de techniek kunnen oppervlakkige rimpels worden verzacht (diepe rimpels echter niet) en sporen van acne, evenals verkleuringen van de huid verwijderd. De behandeling kan ook preventief gebeuren, om rimpelingen of verkleuring te voorkomen. Een peeling is vooral geschikt voor plaatsen waar de huid vrij dun is, zoals de rug van de hand, gezicht en hals. Peeling-technieken kunnen verdeeld worden in fysische (of mechanische) peels, chemische peels en biopeels.
 
Een peeling kan oneffenheden aan uw huid laten verdwijnen doordat er een dun laagje van de huid verwijderd wordt. Niet alleen worden oneffenheden zoals rimpeltjes, acne of littekens minder zichtbaar, een peeling werkt ook stimulerend voor de huid en gaat het verouderingsproces tegen. Het is een goed middel voor huidverbetering.
 

Een peeling door ervaren specialisten

Ervaren specialisten van Gerda's schoonhedsinstituut voeren verschillende peeling behandelingen uit. Elke soort heeft een aparte werking, dus u bepaalt samen met een specialist welke methode het beste aansluit bij uw huid en wensen. Zo hebben wij bijvoorbeeld speciale behandelingen voor de verouderde huid of een huid met acne. 
 
Peels hebben een herstellende en stimulerende werking. Voor het beste resultaat is het aan te bevelen om meerdere behandelingen te ondergaan. Uw huid zal weer stralen. 
 
De peels die wij in onze salon voeren zijn:
 
MD Glycolzuur peeling, met 50% glycolzuur
Cell Fusion MD peeling, glycolzuur met verschillende toevoegingen aangepast op verschillende huidtypes
ZO peel, een diepe peeling met en combinatie van melkzuur, citroenzuur en salisylzuur
TCA peeling, een diepere peeling met een downtijd van een week
Hydra peel, microdermabrasie door middel van fysiologisch zout.

Link naar de webshop

Maak een afspraak met huidstudio Harlingen

Bekijk onze virtuele rondleiding Virtuele rondleiding Bekijk ons pand van binnen via de 360graden foto's Begane grond Eerste verdieping
Wist u dat:

Je een ooglidcorrectie kunt doen zonder te hoeven snijden dankzij de nieuwste technieken van de PlexR Plasmalift

Lees meer >>