Permanente make-up

Opgemaakt wakker worden.

Permanente make-up is niets meer of minder dan een nieuwe vorm van tatoeëren. Het gaat hier om het verfraaien of vormen van de wenkbrauwen en het maken van eyeliners boven en onder het oog.  Bij permanente make-up worden pigmenten door middel van een naald in de lederhuid gebracht. De meest voorkomende behandelingen binnen de permanente make-up zijn wenkbrauwen, eyeliner en lipliner.

Afhankelijk van verschillende factoren, zoals leefstijl en huidtype, zal permanente make-up na 2-5 jaar vervagen. Daarom is het raadzaam om het na een aantal jaar bij te laten werken. 

Wakker worden met wenkbrauwen en eyeliners in model is natuurlijk voor alle dames een enorm gemak. Men hoeft zich niet meer druk te maken, of de lijntjes gelijk zijn opgebracht en zijn de wenkbrauwen even breed. Ook met sporten, zwemmen en vakantie de ideale oplossing.

Er wordt gewerkt met een apparaat, welke speciaal voor deze vorm van tatoeëren in Amerika is ontwikkeld. Natuurlijk wordt er onder de hoogst mogelijke hygiënische voorwaarden gewerkt met steriele naalden en wegwerpmaterialen. Twee eventuele nabehandelingen zijn in de prijs meegenomen. De eyeliner en/of wenkbrauw is blijvend.Wel is het zo dat door inwerking van UVA straling een tatoo vervaagt. Aangezien het gelaat veel straling opvangt is het logisch dat het hier sneller vervaagt dan op het lichaam. Ook de pigmenten die gebruikt worden zijn van een andere samenstelling, dat die op het lichaam worden gebruikt.

Afhankelijk van verschillende factoren, zoals leefstijl en huidtype, zal permanente make-up na 2-5 jaar vervagen. Daarom is het raadzaam om het na een aantal jaar bij te laten werken. Dus zal bij de één de permanente make-up tien jaar perfect blijven zitten, begint het bij de ander al na een jaar te vervagen. Geen huid is hetzelfde en iedere huid reageert anders. Voor ieder geldt dan ook een andere regel voor onderhoud. Sommigen zullen er voor kiezen eens in de 2 jaar de permanente make-up te perfectionaliseren, terwijl anderen dit eens in de 6 jaar zullen doen.

 

 

Hier nog enkele voorbeelden.

Neem een kijkje in onze webshop! Maak een afspraak met huidstudio Harlingen

Bekijk onze virtuele rondleiding Virtuele rondleiding Bekijk ons pand van binnen via de 360graden foto's Begane grond Eerste verdieping
Wist u dat:

Je een ooglidcorrectie kunt doen zonder te hoeven snijden dankzij de nieuwste technieken van de PlexR Plasmalift

Lees meer >>