Ooglidcorrectie zonder snijden.

Het kan nu echt! Zie je een beetje op tegen een echte operatie? Maar je toch wil je graag een ooglift. Het kan nu met de nieuwste technieken van de PlexR Plasmalift. En gewoon bij ons in de huidstudio.

OOGLIDCORRECTIES EN RIMPELVERWIJDERING
Plexr wordt toegepast bij de behandeling van diverse huid- en huidverouderingsproblemen. Het is een veilige methode die geschikt is voor elke leeftijd. Plexr het baanbrekende alternatief voor ingrepen die tot nu toe alleen in operatiekamers uitvoerbaar waren. Plexr wordt onder andere gebruikt voor:
  • Bovenooglid
  • Onderooglid
  • Bovenlip (mondgebied)
  • Kraaienpootjes
  • Halsversteviging
  • Plooien (bijv. bij de oren)
  • Allerlei soorten rimpels
DIRECT ZICHTBAAR EN BLIJVEND RESULTAAT
Resultaten van de Plexr-methode zijn direct zichtbaar en definitief. Direct na de behandeling ziet u al dat de huid strakker is. Na vijf tot tien dagen zijn de wondjes genezen, is de zwelling weg en vallen de korstjes van de huid. Dan verschijnt een verjongde huid vol nieuw collageen. Na twee à drie maanden is het definitieve resultaat zichtbaar, omdat de huid dan compleet is verjongd en de collageenaanmaak optimaal is.
 
PLEXR IS VEILIGER DAN EEN CHIRURGISCHE INGREEP
Omdat u bij een Plexr-behandeling niet onder narcose hoeft en er niet in uw huid wordt gesneden, is de kans op complicaties vele malen kleiner dan bij een chirurgische ingreep. De Plexr-behandelingen worden uitsluitend uitgevoerd door specifiek opgeleide doctors. Omdat er niet in de huid gesneden wordt is de kans op complicaties gereduceerd tot een absoluut minimum. Daarom is de behandeling ook buiten de operatiekamer toegestaan.
 

Regelmatig komt Dr. Daniël Chezik bij ons in de praktijk. En of je nu een gratis intake wilt of meteen een behandeling, je bent altijd welkom. Meer informatie kunt u vinden op http://www.http://plexrcosmedicsolutions.nl/

 

 

De Plasma Lift

behandeling biedt een alternatief voor boven/onder ooglid correcties, bovenlip rimpels en kraaienpoten zonder chirurgische ingreep (snijden/narcose). Deze non-chirurgische ooglidcorrectie, ook wel Dermo Ablation Surgery of PlexR Surgery genoemd, is de nieuwste methode voor dermatologische behandelingen tegen huidveroudering en behandelt alleen het huidoppervlak, zónder scalpels en hechtingen. Hierdoor is het een volledige veilige methode om te behandelen. Een Plasma Lift behandeling veroorzaakt een directe verstrakking (lift) van weefsel.

De behandeling is uitermate veilig en zonder littekenvorming en biedt onmiddellijk liftend effect, resultaten zijn dus direct zichtbaar. De methode maakt geen gebruik van naalden of inspuitingen. De Plasma Lift werkt op basis van plasma, geioniseerd gas.

Door een serie van aanrakingen, waardoor er met veel precisie gewerkt kan worden op bepaalde probleemzones, sublimeren / verdampen kleine gebieden van de huid tot een diepte van minder dan 1mm.

Link naar de webshop

Maak een afspraak met huidstudio Harlingen

Bekijk onze virtuele rondleiding Virtuele rondleiding Bekijk ons pand van binnen via de 360graden foto's Begane grond Eerste verdieping
Wist u dat:

Je een ooglidcorrectie kunt doen zonder te hoeven snijden dankzij de nieuwste technieken van de PlexR Plasmalift

Lees meer >>