PowerSlim.

Na het volgen van een opleiding zijn wij Power Slim gecertificeerd voedingsdeskundige en kunnen we professionele begeleiding geven van het Power Slim Dieet. Hiermee hebben we de papieren en kennis om een Power Slim Center te openen.

huidstudio harlingen te Friesland

Als Power Slim voedingscoach begeleiden we je om snel je streefgewicht te behalen en je helpen op gewicht te blijven. De lekkere producten en zes eetmomenten per dag maken dat het programma makkelijk vol te houden is. Ook na het behalen van je streefgewicht blijf je onder controle van ons als Power Slim voedingscoach.

Hoe werkt het Power Slim eiwitdieet?

Power Slim is een eiwitdieet. Dit betekent niet minder eten, maar anders eten.

Koolhydraten en vetten zijn de brandstoffen voor je lichaam. Tijdens het Power Slim eiwitdieet laat je tijdelijk deze brandstoffen uit de voeding weg. Drie dagen na de start van het eiwitdieet zijn de suikers in je lichaam opgebruikt. Het lichaam moet nu de vetreserve gaan verbranden.

Eiwitten zijn de bouwstenen van je lichaam. Je gaat tijdens het Power Slim eiwitdieet extra veel eiwitten eten. Hierdoor blijft je spiermassa behouden en blijft je stofwisseling hoog. Hiermee voorkom je het jojo-effect. Eiwitten spelen een belangrijke rol bij gewichtsverlies met behoud van spiermassa.

Start nu met Power Slim!

Voordat je begint wordt een intakegesprek gehouden waarin de volgende gegevens worden gemeten en uitgerekend:

  • startgewicht
  • BMI
  • vetmassa
  • spiermassa

Je bepaalt samen met je voedingsdeskundige je streefgewicht. De Power Slim voedingsdeskundige berekent hoeveel eiwitten je nodig hebt voor het beste resultaat.
Na de uitleg van het afslankprogramma kun je van start. Daarna kom je wekelijks op consult voor begeleiding en om te wegen.

Begeleiding

Begeleiding is een heel belangrijk onderdeel van het Power Slim afslankprogramma:

  • Naast begeleiding bij het afvallen, leert de Power Slim voedingsdeskundige je hoe je gezond moet eten om je streefgewicht ook te behouden.
  • De Power Slim voedingsdeskundige is ook je stok achter de deur en coach die je oppept en je motiveert om vol te houden.
  • Bij een groot gewichtsverlies blijf je voor een langere periode onder begeleiding van je Power Slim coach.

Afslanken in 3 fasen

Fase 1:  snel afvallen
Dit is de strikte fase: in deze fase zal je snel afslanken. Als je 80% van het gewenste gewichtsverlies bereikt hebt, ga je over naar fase 2.

Fase 2:  bereik je streefgewicht
In de overgangsfase fase ga je de laatste kilo’s afvallen en bereik je je streefgewicht.

Fase 3: voorkomen jojo effect
In de stabilisatiefase leer je gezond eten om je nieuwe gewicht te stabiliseren en te behouden. Alleen de tussendoortjes gebruik je nog van Power Slim.

Blijvend slank / Normale voeding
Je weet nu precies welke producten en hoeveelheden je het beste kunt eten. Om op je gewenste gewicht te blijven blijf je onder controle bij je Power Slim coach.

Eiwitdieeten, wetenschappelijke onderbouwd.
Eiwitten effectief bij afslanken

Recente wetenschappelijke studies tonen aan dat een verhoogde eiwitinname, met daarnaast een drastische verlaging van de koolhydraat- en vet inname het meest efficiënt is. Zelfs ruim tweemaal effectiever als het gaat om verlies van lichaamsvet bij behoud van vetvrije massa (1,2).

Afslanken met het eiwitdieet zorgt er niet alleen voor dat je meer vet verliest, maar het is ook makkelijker vol te houden (2). Voor het beste gewichtsverlies is een dagelijkse eiwitinname van 1,2-1,5 gram per kilogram lichaamsgewicht gewenst.

Link naar de webshop

Maak een afspraak met huidstudio Harlingen

Bekijk onze virtuele rondleiding Virtuele rondleiding Bekijk ons pand van binnen via de 360graden foto's Begane grond Eerste verdieping
Wist u dat:

Je een ooglidcorrectie kunt doen zonder te hoeven snijden dankzij de nieuwste technieken van de PlexR Plasmalift

Lees meer >>