Rimpelopvulling

Fractional Needling voor rimpels.
Bij deze techniek worden in enkele seconden honderden kleine openingen in de huid gemaakt. Door die minuscule gaatjes wordt hyaluronzuur of een andere werkstof ingebracht. Ontsierende rimpels in gezicht, hals en decolleté worden hiermee snel en effectief verminderd of zelfs helemaal verwijderd. Een behandeling met Fractional Needling en geeft direct resultaat. Deze methode is zeer geschikt om bijvoorbeeld de rimpels rond de mond aan te pakken of rond de ogen. De resultaten zijn direct zichtbaar.

Rimpels opvullen met behulp van injecties

Dat doen we natuurlijk niet zelf. Daarvoor komt Dokter Krant regelmatig bij ons in de huidstudio, hij is cosmetisch arts en lid van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde. ( zie : www.nvcg.nl )
Dr. Krant werkt met verschillende veilige producten, zoals Radiesse, Teosyal en Sculptura. Maar ook Botox bij de frons en voorhoofdsrimpels of bij overmatige transpiratie. 
 

Link naar de webshop

Maak een afspraak met huidstudio Harlingen

Bekijk onze virtuele rondleiding Virtuele rondleiding Bekijk ons pand van binnen via de 360graden foto's Begane grond Eerste verdieping
Wist u dat:

Je een ooglidcorrectie kunt doen zonder te hoeven snijden dankzij de nieuwste technieken van de PlexR Plasmalift

Lees meer >>