Wilt u af van uw grauwe vale rokershuid?

Wanneer spreken we van een rokershuid?
Het herkennen van een rokershuid is niet zo moeilijk. De huid ziet er grauw en verstopt uit. Vaak heeft deze huid ook extra last van couperose en is sneller verslapt dan iedere andere huid, doordat de nicotine de huid aantast. De rokershuid komt bij nagenoeg iedereen voor die rookt of veel in rokerige ruimtes verblijft. Maar als je de rokershuid goed verzorgt, kan ie er beter uit zien. Gebruik wel de juiste producten en pas geen geweld toe op je huid, maar dat geldt voor ieder huidtype

Wat kunnen we er aan doen?
De beste manier is natuurlijk om te stoppen met roken, maar dat spreekt vanzelf. Om de huid zo snel mogelijk weer op peil te brengen, geldt eigenlijk hetzelfde als voor de onzuivere huid.

 • Allereerst goed reinigen met de voor uw huid geschikte producten. Bij een echt onzuivere huid raden wij Cell Fusion C aan. Zij hebben een uitgebreid 4-stappenplan om uw huid te reinigen. Heeft u een extreem vette huid dan raden wij u Cleziderm FX van Dr. Obagi aan.
 • De Skin Protect en SkinSecure van LavieSage helpen u bij de ondersteuning van binnenuit. LavieSage zijn nutricosmetics, biologische voedingssupplementen voor de huid, om uw huid van binnenuit te voeden, te beschermen en huidproblemen op te lossen.
 • Instituutbehandelingen beginnen allereerst met een grondige reiniging, waarna we verschillende behandelingen kunnen doen.
  • De Glycolzuurpeeling om de dode huidcellen te verwijderen en de diepe huidlagen aan te zetten gezonde cellen te maken en de doorbloeding stimuleren.
  • De detox behandeling van Biogenie. Waarmee we de huid ontgiften en zo ontstekingen in de huid kunnen tegen gaan en de doorbloeding stimuleren.
  • Met de Beauty-Tec kunnen we werkzame stoffen inbrengen met behulp van Ultra sone geluidsgolven Hiermee brengen we de juiste hulpmiddelen op de juiste plek en  stimuleren we niet alleen de celdeling, maar ook de doorbloeding.
  • Micro Needling wordt gebruikt als de poriën door de slechte conditie te grof zijn geworden om uit zichzelf te herstellen. Met hele fijne naaldjes rollen we over de huid, zodat deze met het natuurlijk herstel van de huid een gezonde mooie huid creëert. Naar gelang de naalddiepte kunt u ook direct de huidverslapping aanpakken.
  • Om de doorbloeding optimaal te stimuleren kunnen we ook kiezen voor de Face Lifting massage. Dit is een stevige massage om huid en bindweefsel weer in optimale conditie te brengen.

Een combinatie van behandeling en thuisgebruik van professionele producten, geeft natuurlijk het snelste en beste resultaat.

Link naar de webshop

Maak een afspraak met huidstudio Harlingen

Bekijk onze virtuele rondleiding Virtuele rondleiding Bekijk ons pand van binnen via de 360graden foto's Begane grond Eerste verdieping
Wist u dat:

Je een ooglidcorrectie kunt doen zonder te hoeven snijden dankzij de nieuwste technieken van de PlexR Plasmalift

Lees meer >>