De beste combinatie om Acne van binnenuit aan te pakken.

Goede voeding en ons Lichaam!
Ons lichaam is een wonderlijke, briljante samenstelling van cellen. Iedere cel is een eigen soort zelfstandig leventje, alles samen maakt ons lichaam. Iedere cel heeft ook alle functies van ons totale lichaam in zich. Daarom moeten we alle cellen verzorgen zodat het totaal in de best mogelijke gezondheid verkeert. Helaas is dat geen eenvoudige opgave in de huidige maatschappij.
De LavieSage voedingssupplementen zijn ontwikkeld om uw gezondheid, uw huid en uw huidkwaliteit te ondersteunen, te voeden en te verbeteren met het beste wat de natuur te bieden heeft.

SkinClear®
Is een ondersteuning voor een gezonde en gladde huid. Acne kan heel ontsierend zijn. In sommige gevallen gaan de ontstekingen vanzelf weg. Maar in veel gevallen, heeft de huid hier hulp bij nodig. We zien vaak dat hardnekkige puistjes lelijke littekens nalaten. SkinClear® werd ontwikkeld om de vorming van acne tegen te gaan. U pakt de oorzaak rechtstreeks op natuurlijke wijze bij de bron aan!

SkinClear® is samengesteld uit verschillende kruidenextracten. Deze ingrediënten staan bekend om hun ondersteunende werking bij acne. Ze hebben een goede invloed op de talgproductie in de huid, de afscheiding wordt er door beperkt en poriën raken minder verstopt. Door het verminderde risico op oxidatie verlaagt het risico op huidontstekingen. SkinClear® zorgt dat diverse stofwisselingsprocessen goed worden ondersteund waardoor er een zelfreinigend effect optreedt in het lichaam. In veruit de meeste gevallen schoont het gelaat heel snel op, binnen enkele maanden, soms zelfs sneller.

Ook voeding speelt een belangrijke rol bij acne, denk daarbij aan koeienmelk, frisdranken, glutenrijk brood (met name tarwe), pasta’s en andere koolhydraatrijke voeding. Vooral ook voeding met een hoog glycemische index. Dat wil zeggen dat je bloedsuikerspiegel er erg snel van stijgt. Het verminderen of vermijden van deze voeding is de eerste stap in het verminderen van de typische tienerhuid, die echter ook op een wat latere leeftijd nog aanwezig kan zijn.

LavieSage Skin Secure

De snelweg naar een gezonde vetbalans
 
Een gezond lichaam wordt bepaalt door zeer veel factoren die de lifestyle beïnvloeden. Beweging is erg belangrijk maar eveneens een gezonde en goed gebalanceerde voeding. Dat laatste blijkt uit onderzoek in de praktijk erg lastig te zijn. Men eet al snel teveel omega-6 vetten waardoor juist een te kort aan omega-3 vetten kan ontstaan. Nu ontstaan een onbalans waardoor er een grotere ontstekingsgevoeligheid kan ontstaan. Die ontstekingsmogelijkheid moet kunnen ontstaan, het is immers een totaal normale reactie van het immuunsysteem om problemen zelfstandig op te kunnen lossen.  Maar mag niet te hevig zijn en moet snel afgerond kunnen worden, zodat weefselherstel weer kan plaatsvinden. SkinSecure corrigeert deze onbalans van de voeding snel en effectief waardoor het lichaam haar eigen zelf genezende vermogen kan inzetten voor een gezonde oplossing. EPA en DHA dragen bij tot de normale werking van het hart. Daarnaast draagt DHA bij tot de instandhouding van de normale hersenfunctie en een normaal gezichtsvermogen.
Een gezonde ondersteuning in de vorm van nutricosmetics kan dan je huid prima ondersteunen.

Link naar de webshop

Maak een afspraak met huidstudio Harlingen

Bekijk onze virtuele rondleiding Virtuele rondleiding Bekijk ons pand van binnen via de 360graden foto's Begane grond Eerste verdieping
Wist u dat:

Je een ooglidcorrectie kunt doen zonder te hoeven snijden dankzij de nieuwste technieken van de PlexR Plasmalift

Lees meer >>