Sugaring

In het antieke Egypte wisten ze al dat ontharen met een suikerpapje een ideale methode is om van ongewenst lichaams- en gezichtshaar verlost te worden. Nu wordt deze methode nog steeds gebruikt in het Midden Oosten, Turkije en Marokko. Arabische vrouwen ontharen hun lichaam, voordat ze in het huwelijk treden, want glad is gelijk aan schoon. Het is dan een ritueel van familie en vrienden.

Ontharen met suiker is een uitstekend alternatief voor harsen. Er zitten eigenlijk geen nadelen aan. Body Sugar is puur natuurlijk en plakt alleen op dode huidcellen en haren. Het droogt niet in. Bovendien is het materiaal desinfecterend. Het verwijderen is huidvriendelijk, bij regelmatig ontharen is het minder pijnlijk en restanten hoef je alleen maar af te wassen met lauw water of weg te vegen met een vochtig doekje. Het haar wordt verwijderd bij de wortel en komt zachter terug.

Dat betekent dat de haarfollikel, na regelmatig ontharen, na verloop van tijd gaat krimpen. De suikerpasta maakt de huid zeer zacht en zijdeachtig, de methode is geschikt voor alle huidtypen. Je kunt het overal voor gebruiken: op benen, billen, bikinilijn, armen, nek, rug en gezicht en bij iedereen, ook bij mensen met psoriasis en suikerziekte. Het materiaal koelt niet af, is niet heet, zoals dat bij hars wel het geval is en het is niet synthetisch.

Sugaring heeft een aantal voordelen ten opzichte van andere ontharingsmethoden. De pasta is bijvoorbeeld niet heet. Anders dan bij harsen is er dus geen kans op verbrandingen. Ook allergische reacties zullen niet gauw optreden. Daarnaast heeft de suikerpasta niet alleen een natuurlijke desinfecterende werking, maar werkt de aanpak ook nog eens als een soort peeling. Dode cellen worden automatisch meegenomen, waardoor de huid na afloop niet alleen glad maar ook zacht aanvoelt.

huidstudio harlingen te Friesland Contour en huidstudio friesland

Voor meer informatie af een afspraak maken, kunt u contact met ons opnemen.

Link naar de webshop

Maak een afspraak met huidstudio Harlingen

Bekijk onze virtuele rondleiding Virtuele rondleiding Bekijk ons pand van binnen via de 360graden foto's Begane grond Eerste verdieping
Wist u dat:

Je een ooglidcorrectie kunt doen zonder te hoeven snijden dankzij de nieuwste technieken van de PlexR Plasmalift

Lees meer >>