T-Away2

Wilt u ook af van die ontsierende rode vaatjes en plekjes, van nare bultjes of pigmentvlekken?
Wij hebben de oplossing voor u!

Wat is het, de T-Away2?

T-AWAY2: de directe oplossing bij huidoneffenheden
De T-AWAY is een klein apparaat dat ontsierende huidoneffenheden effectief te lijf gaat. De onderliggende technologie is gebaseerd op USHF, Ultra Short High Frequency. Al tijdens een eerste behandeling zijn resultaten zichtbaar. De T-AWAY kan ingezet worden voor de behandeling van couperose, steelwratjes, pigmentvlekken, bloedblaasjes, Spider Naevi en ouderdomsvlekken.

Heeft u zich altijd al geërgerd aan uw huidoneffenheden? De T-Away biedt u een behandeling met een verbluffend en direct resultaat. Dit is mogelijk door het gebruik van een wereldwijd unieke technologie. Deze technologie, die jarenlang in de medische wereld wordt gebruikt is met de T-Away2 nu voor het eerst voor cosmetische doeleinden geschikt. Door onmiddellijk effect van de behandeling kunt u soms al met één enkel bezoek aan de salon verlost worden van dat nare huidprobleem waar u al zo lang mee rond loopt. Bij andere huidproblemen zijn meerdere behandelingen nodig, dit zal in overleg met u plaats vinden om de 6 weken.

Hoe werkt het?
Dit is mogelijk door het gebruik van een unieke technologie; USHF (Ultra Short High Frequency). Deze techniek - die al jarenlang in de medische wereld wordt gebruikt is met de T-Away voor het eerst voor cosmetische doeleinden beschikbaar. De T-Away biedt u een nagenoeg pijnloze behandeling met een verbluffend en direct resultaat. Meestal al na één enkele behandeling bent u van dat nare huidprobleem verlost.

Wat kan het behandelen?

  • Couperose  (vaatjes)
  • Kleine adertjes    
  • Pigmentstoringen    
  • Steelwratjes / Fibromen  (bultjes)
  • Bloedblaasjes    
  • Spider Naevus  (spinnetjes)
  • Ouderdomsvlekken   
  • Rimpels / lijntjes
     

Link naar de webshop

Maak een afspraak met huidstudio Harlingen

Bekijk onze virtuele rondleiding Virtuele rondleiding Bekijk ons pand van binnen via de 360graden foto's Begane grond Eerste verdieping
Wist u dat:

Je een ooglidcorrectie kunt doen zonder te hoeven snijden dankzij de nieuwste technieken van de PlexR Plasmalift

Lees meer >>