Vette huid

Na de reiniging wordt begonnen met de peeling. Deze haalt de bovenste laagjes van de opperhuid weg, waardoor de huid een stuk zachter, schoner en egaler wordt. Oppervlakkige comedonen en verstopte poriën springen door de ultrasone trillingen de huid uit. Na de peeling gaan we vocht herstellen. Door deze zelfde ultrasone trillingen hebben we de mogelijkheid vocht door de huid te laten opnemen. Dit is niet gemakkelijk, de huid is immers geen spons. Op deze manier wordt de vochtigheidsgraad van de huid hersteld. Speciaal aan uw huid aangepaste werkstoffen worden met het programma Circulation in de huid gebracht om andere tekorten, ontstaan door bijvoorbeeld de zon, wind, kou en ziekte, aan te vullen. Het laatste onderdeel is het regenereren. Door middel van elektrische prikkels wordt zowel de bloedsomloop in de huid gestimuleerd als de aanmaak van nieuwe cellen. Eén en ander heeft een verjongend effect op de huid.
De schoonheidsbehandeling kan worden gecompleteerd met een collageen-vliesmasker. Een heerlijk verfrissend masker om het collageen en vocht in de huid aan te vullen (een gebrek aan collageen en vocht in de huid is een reden voor het ontstaan van rimpels). Het collageen vliesmasker helpt uw rimpels te verminderen en heeft een kalmerend effect op de huid.

De behandeling is een geweldige behandeling met een verbluffend resultaat.  De gezichtshuid wordt behandeld op een manier die een duurzaam resultaat geeft. Al direct na de eerste behandeling zijn de resultaten voel- en zichtbaar.
De huid straalt, voelt duidelijk gladder en steviger aan en geeft tegelijkertijd een aangenaam gevoel.
Skin Master Plus is het unieke resultaat voor peeling, vochtherstel, circulatie, regeneratie en laserbehandeling om rimpels tegen te gaan.

Voor meer informatie over de Skin Master Plus, kunt u contact met ons opnemen.
 

Link naar de webshop

Maak een afspraak met huidstudio Harlingen

Bekijk onze virtuele rondleiding Virtuele rondleiding Bekijk ons pand van binnen via de 360graden foto's Begane grond Eerste verdieping
Wist u dat:

Je een ooglidcorrectie kunt doen zonder te hoeven snijden dankzij de nieuwste technieken van de PlexR Plasmalift

Lees meer >>