Bio Skin Jetting

Rimpels opvullen met Bio Skin Jetting

Bio Skin Jetting is een biologische methode voor rimpelcorrectie. Alle fijne rimpels en lijntjes en kleine littekens die in de huid liggen in het gezicht, kunnen door middel van deze techniek worden behandeld. Of deze rimpels nu zijn ontstaan door natuurlijke veroudering, overmatig zonnebaden, of als gevolg van slechte leefgewoontes.     

Resultaat mag verwacht worden. Bio Skin Jetting is gebaseerd op het vermogen van de huid om te regenereren. Door het gebied direct onder de rimpel te activeren met behulp van kleine naaldjes, wordt de huid aangespoord nieuw bindweefsel te vormen. Dit nieuwe weefsel bevat jonge collagene- en elastische vezels die de rimpel opvullen. De methode heeft zijn werkzaamheid bewezen. Fijne rimpels verdwijnen en diepe rimpels worden zichtbaar minder of verdwijnen.
Dit resultaat is afhankelijk van het regeneratievermogen van de huid.

Voordelen van Bio Skin Jetting:
• Geen inspuiting
• Geen lichaamsvreemde stoffen
• Snel zichtbaar resultaat

De behandeling wordt bij diepere lijnen uitgevoerd als kuur, om zo de huid stapsgewijs de kans te geven nieuw weefsel met collagene vezels te vormen. Met Bio Skin Jetting wordt de biologische leeftijd van de huid teruggebracht naar een eerder stadium. Het natuurlijke verouderingsproces verloopt daarna geleidelijk en natuurlijk. Hierdoor is het behaalde resultaat langdurig.

Voor meer informatie over Bio Skin Jetting, kunt u contact met ons opnemen.

De prijs van Bio Skin Jetting is afhankelijk van het te behandelen gebied en begint bij €75,00. Vraag via het contactformulier hoeveel tijd u moet reserveren.