Ontharen

Wilt u ook af van overmatige haargroei?

Bovengemiddelde haargroei.

Er verschijnen fijne haartjes in het gezicht, bij de slapen en bij de wenkbrauwen. Haren op de armen zijn langer en hun aantal groeit. Onderbenen en romp zijn dan meestal ook zwaarder behaard. Deze bovengemiddelde haargroei is weliswaar ongewenst, maar valt doorgaans onder de 'normale variatie'. Hypertrichose (overbeharing) komt zowel bij mannen als bij vrouwen voor en ontstaat aan het eind van de pubertijd. Beharing is daarnaast sterk rasgebonden. Noord-Europese vrouwen met een lichte huid hebben meestal weinig opvallende lichaamsbeharing, terwijl vrouwen uit het Middellandse Zeegebied sterker behaard zijn. Veel oosterse vrouwen epileren wekelijks hun gezichtsbeharing. In enkele gevallen is er een duidelijke aangeboren oorzaak.

Verstoring van de hormoonbalans.

De meest voorkomende oorzaak van hirsutisme is een verstoring van de hormoonbalans. Sommige vrouwen met hirsutisme hebben een verhoogde hoeveelheid androgenen of testosteron, mannelijke hormonen, in het bloed. Overproductie van deze hormonen kan plaatsvinden in de bijnierschors (zeldzaam) en de eierstokken.

Hoe kunnen wij u helpen?

In onze samenleving wordt lichaamsbeharing gezien als ongewenst. Glossy's tonen gladde benen, kale oksels en geen enkel donshaartje op de bovenlip. Tegenwoordig is het onder vrouwen en mannen bovendien heel gebruikelijk om de intieme delen te harsen. Wij doen dit met behulp van suikerhars. Ontharing is van alle tijden en alle culturen. Veel mensen vinden een gladde huid niet alleen mooi en aangenaam, maar ook hygiënischer.

  • Harsen is het verwijderen van overtollige lichaams- en gezichtsharen door middel van een kleverige substantie. De warme hars wordt met behulp van een roller over de huid aangebracht. Daarna wordt er een stevige trekvaste strip op de hars gedrukt en kan deze er in één keer worden afgetrokken. Deze methode is geschikt voor alle haren op gezicht en lichaam.
  • Ontharen met Body Sugar is een uitstekend alternatief voor harsen. Body Sugar is puur natuurlijk en plakt alleen op dode huidcellen en haren. Het droogt niet in en is desinfecterend. Het verwijderen is huidvriendelijk, bij regelmatig ontharen is het minder pijnlijk. Het haar wordt verwijderd bij de wortel en komt zachter terug. Deze methode wordt ook gebruikt bij de Brazillian wax.

De kosten van harsen in het gezicht zijn vanaf €9,75 Wenkbrauwen €14,75Als extra bij een behandeling €7,00 per onderdeel

Brazillian wax kost €42,00  Bikinilijn €24,00  Oksels €24,00

Onderbenen harsen kost €29,00  Hele benen €68,00

Voor de prijs van andere delen kunt u een contactformulier invullen.  

  • Met elektrisch ontharen worden storende haren in het gezicht of op het lichaam definitief verwijderd. Ideaal voor het verwijderen van haren op kin, wang of bovenlip zoals die vaak op latere leeftijd ontstaan. Ook ideaal voor het verwijderen van grijze haren en bij ontharing van de donkere huid.

De prijs van electrisch ontharen begint bij €19,00 en loopt op bij een langere behandeling