Natural Face Lifting

Naturel Face Lifting massage, een face lift zonder operatie!

Deze natuurlijke verjongingskuur van het gezicht, de hals en decolleté laat diepe gelaatsrimpels vervagen, kleine gelaatsrimpels verdwijnen en zorgt voor gladde oogcontouren. De huid wordt strakker en elastischer en huidverzakkingen worden gelift!

Hoe werkt een natural face lifting massage?

Natural Face Lifting massage zorgt voor een betere doorbloeding van de huid en hogere zuurstofaanvoer naar de cellen en heeft het effect op de basistonus en de elasticiteit van de huid en het onderliggend spierweefsel. Het is een intensive massage, geschikt voor zowel mannen als vrouwen, voor elk huidtype en voor iedere leeftijd. Het tweede deel van de behandeling bestaat uit een lymfedrainage om het opgehoogd vocht en afvalstoffen af te voeren. Met name vochtophopingen onder de ogen.

Een prettige manier om de huid te liften waarvan de resultaten verbluffend zijn! Het aantal behandelingen wordt bepaald op basis van de verwachtingen, de vraag, de conditie van de huid, de intensiteit van de rimpels en de leeftijd van de cliënt.

Wilt u de facelifting massage kunt u als inviduele behandeling kiezen? Reserveer dan 60 minuten in de agenda. Deze behandeling kost €86,00

Als toevoeging bij een huidverzorgingsbehandeling, reserveer dan 30 minuten exra. U betaalt dan €49,00 bovenop de andere behandeling